Vacatures
  • TREFFEND PERSONEEL
  • KWALITEIT VOOROP
  • KENNIS VAN HET VAK
  • PASSENDE MATCH
samenwerkingen-en-certificeringen-tref-personeel.jpg

Samenwerking

Tref Personeelsbemiddeling vindt het erg belangrijk dat zaken rondom privé gegevens & salariëring perfect geregeld zijn. Om het beste voor onze kandidaten en klanten te kunnen garanderen zijn we een samenwerking aangegaan met FLEXHUB by Paytra.

Over FLEXHUB by Paytra

FLEXHUB by Paytra ontzorgt uitzendbureaus, maar ook werving- & selectie-, en detacheringsbureaus van A t/m Z. Met hun focus helemaal op de flexbranche, weten ze precies wat er speelt en waar behoefte aan is.

"We zijn een bedrijf van specialisten voor specialisten. We nemen je graag je hele backoffice uit handen. Denk hierbij aan verloning, facturatie, kennis en toepassen van wet- en regelgeving en cao’s, verzekeringen, pensioencontroles, etc. We combineren een optimale inzet van automatisering en een zeer flexibele backoffice met een goed luisterend oor. We zijn een partner die jouw administratieve organisatie stroomlijnt en uit handen neemt. Zie ons als een extern hoofdkantoor met een team gespecialiseerde, professionele collega’s op afstand die altijd voor je klaar staan."