Vacature - Werkvoorbereider / Calculator GWW

‹‹ terug naar overzicht

Vacature

Werkvoorbereider Calculator GWW

Locatie: Moordrecht
Uren: 32-40
Salaris: 3100 - 3700


Zoek je werk als werkvoorbereider / calculator in de gww, zoek je een middenbedrijf waar ze en echt mooie projecten hebben en ook nog de kleinschaligheid van een mkb bedrijf. Lees dan eens verder om te kijken of deze functie bij jouw past.

De werkdag

Samen met je directe collega's start je de dag en samen nemen jullie lopende projecten door. De dag start op de werklocatie omdat het project ingemeten moet worden. Op kantoor ga je aan de slag met het opstellen van een kostenraming en werkbegroting. Om het project in goede banen te begeleiden maak je een strakke planning en start je met het uitzoeken, aanvragen en bestellen van materieel en materiaal. Om op de hoogte te blijven van lopende projecten en er voor te zorgen dat alles goed verloopt heb je ook regelmatig contact met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers. Kortom een uitdagende diverse functie met een mooie combinatie tussen werken op kantoor en aanwezig zijn op projecten!

Hier ga je werken

Het bedrijf is een ruime generatie geleden opgestart en inmiddels overgenomen door de directeur die al jaren werkzaam was bij het bedrijf. Met ongeveer 60 man in dienst gaat het niet meer om een klein bedrijf maar kent het nog wel de gezelligheid van een kleiner bedrijf. Voordeel van het iets groter zijn is de mogelijkheid tot het uitvoeren van mooie diverse opdrachten en een totaal aanbod te kunnen doen aan opdrachtgevers. Opdrachtgevers kunnen voor het totale infra proces terecht.

Wie zoeken we?

 • We zijn op zoek naar een collega met ervaring die zelfstandig inzetbaar is ( bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring in een zelfstandige fuctie)
 • Ieder bedrijf werkt net weer anders dus als een bepaalde ervaring mist is dat uiteraard geen probleem
 • Je bent in het bezit van een B rijbewijs
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Goede communicatie vaardigheden i.v.m. met je positie tussen opdrachtgever en uitvoerder
 • Ervaring met AutoCAD, RAW-bestekken, KAM systeem, Word en Excel, BLR7000 is een pre

Wat bieden we?

 • Een goed salaris op basis van de bouw en infra CAO. In overleg aan de hand van ervaring en salarisindicatie
 • Pensioen volgens Bouw Cao
 • Vakantiedagen en vakantiegeld
 • Direct in dienst bij opdrachtgever ( werving via Tref )
 • Een leuke werksfeer bij een gezond bedrijf
 • Goede secundaire regelingen

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Dan nodigen wij je graag uit om bij ons te solliciteren! Wil je graag eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via 0182-235155

Over TREF

Tref Personeel bestaat uit een team enthousiaste personeelsbemiddelaars met kennis van de sectoren waarin we werken. Ons doel, werkzoekenden te helpen met het vinden van een goede baan in de eigen regio. We werken iedere dag aan een nog groter netwerk op te bouwen van bedrijven die op zoek zijn naar goede werknemers voor een lange termijnsamenwerking.

Portret Peter

Contact

Heb je interesse in deze vacature?
Neem dan direct contact op met Peter.

WhatsApp icoon06 - 40 831 681
Bel icoon0182 - 235 155

Solliciteer direct ▸


Referenties

★ ★ ★ ★ ★
Daniel: Zeer goed geholpen met het vinden van een passende werkgever.