Vacatures

Veelgestelde vragen

Werknemers

Waarom zou ik via een Tref Personeelsbemiddeling aan het werk gaan?

Tref Personeelsbemiddeling heeft veel contacten met werkgevers in de regio. Door de ervaring die we hebben met het bemiddelen van mensen, weten we vaak een juiste match te maken tussen werkgever en werknemer. Door via ons te werken kun je en baan krijgen die je zelf misschien niet tegen zou komen. Tref Personeelsbemiddeling doet er alles aan om jou te bemiddeling naar een vaste baan die bij je past. 

Ik heb een vraag over de vacature. Op welke manier kan ik het best contact opnemen?

Onder elke vacature staat een contactpersoon. Je kunt met een contactpersoon op verschillende manier contact opnemen. De contactpersoon onder de vacature is telefonische bereikbaar, via WhatsApp of per mail. Ook kun je gebruik maken van de live chat.

Wanneer wordt mijn salaris uitbetaald?

Bij Tref Personeelsbemiddeling kun je kiezen tussen een wekelijkse uitbetaling of maandelijkse uitbetaling. Tref Personeelsbemiddeling heeft per week drie verloningsmomenten waar je in mee genomen kunt worden. 

Als ik solicteer op een vacature, wanneer kan ik dan een reactie verwachten?

Tref Personeelsbemiddeling probeert zo snel mogelijk contact met je op te nemen. Wij streven ernaar om dezelfde dag nog contact met je op te nemen! 

Mijn droombaan staat niet tussen jullie vacature's, kan ik toch contact met jullie opnemen?

Jazeker, graag zelfs! Wij kijken graag met je mee om de perfecte baan voor je te vinden. Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. 

Welke zekerheden kan Tref Personeelsbemiddeling mij bieden?

Bij Tref Personeelsbemiddeling kun je rekenen op wekelijkse uitbetaling, een vaste baan en een baan die bij jou als persoon past. 

Wat moet ik doen als ik ziek ben?

Meld dit aan het begin van de werkdag bij je leidinggevende. Na je ziekmelding bij je leidinggevende is het belangrijk dat je jouw ziekmelding doorgeeft aan Tref Personeelsbemiddeling. We kunnen dan jouw ziekmelding registreren.

Bouw ik pensioen op als ik via Tref Personeelsbemiddeling werk?

Iedereen die ouder is dan 21 jaar en meer dan 26 weken werkt via Tref Personeelsbemiddeling bouwt pensioen op. Zelf betaal je maar een klein percentage, Tref betaald de rest.

Wat ga ik verdienen bij Tref Personeelsbemiddeling?

Wat je bij ons verdient hangt van verschillende factoren af. Zo is het salaris afhankelijk van de functie, opleiding en werkervaring. We betalen altijd volgens de cao van het bedrijf waar je gaat werken. Je verdient dus minstens evenveel als je collega’s.

Kan ik ook zonder ervaring aan de slag bij Tref Personeelsbemiddeling?

Jazeker! Het belangrijkste voor ons is dat je beschikt over de juiste werkmentaliteit. We hebben veel bedrijven die graag een startende werknemer opleiden binnen hun bedrijf.

Hoe kan ik een klacht indienen?

Klachten kun je melden op de vestiging van Tref Personeelsbemiddeling. Ook kun je een klacht sturen naar info@trefpersoneel.nl. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Heb ik recht op doorbetaling van salaris bij feestdagen?

Je feestdag wordt doorbetaald als er sprake is van een nationaal erkende feestdag en wanneer deze valt op een dag die je normaal gesproken ook werkt.

Werkgevers

Welke diensten biedt Tref Personeelsbemiddeling aan?

Tref Personeelsbemiddeling biedt vier verschillende soorten diensten aan, namelijk: uitzenden, werving & selectie, detacheren en payrollen. Samen met u kijken we welke dienst het beste bij uw wensen past. 

Ik wil personeel inlenen via Tref Personeelsbemiddeling, wat kan ik het beste doen?

Het beste kunt u contact met ons opnemen. Wij plannen dan geheel vrijblijvend een afspraak met u in. U kunt ook uw vacature aanmelden op de website.

Wat zijn de kosten om een werknemer via Tref Personeel in te lenen?

Wij maken graag een offerte op maat voor u. De kosten zijn afhankelijk van het soort functie, de gewenste ervaring en de te volgen cao.

Zijn er kosten voor een werkgever als een werknemer ziek wordt?

Nee, als een werknemer via Tref Personeel bij u in dienst is en ziek wordt, betaald Tref Personeel het salaris aan de werknemer.

Wat is het verschil tussen uitzenden, payrollen, detachering en werving & selectie?

Op onze website kunt u lezen wat het verschil is tussen:

TREFFEND werk nodig?

Wij regelen het voor je. Schrijf je direct in!

inschrijven ▸

-- Accordion functie