Vacatures
  • TREFFEND PERSONEEL
  • KWALITEIT VOOROP
  • KENNIS VAN HET VAK
  • PASSENDE MATCH

Onze garanties

tref-Banen met uitzicht.svg

1. Banen met uitzicht

Als personeelsbemiddelaar zijn we altijd op zoek naar de perfecte baan voor jou. Ons doel is daarom ook altijd om een baan met uitzicht op een contract bij de werkgever te creëren. In de eerste periode hebben jij en de werkgever de mogelijkheid om te kijken of het echt klikt en de functie passend is.

tref-Salaris in overleg.svg

2. Salaris in overleg

Het salaris word altijd in overleg met jou bepaald. We gebruiken hiervoor de cao van het bedrijf waar je gaat werken, het aantal jaren ervaring dat je hebt opgebouwd en jouw salariswens. Omdat we ons altijd aan de cao houden wordt er minimaal hetzelfde loon uitbetaald als aan de mensen die bij een bedrijf in dienst zijn.

tref-Zorgvuldig met gegevens.svg

3. Zorgvuldig met gegevens

We gaan zorgvuldig met privégegevens om. We houden ons aan de privacywet en zorgen ervoor dat je gegevens veilig bij ons zijn. Als er iets gedeeld moet worden met een werkgever doen we dit altijd in overleg met jou.

tref-Elke sollicitatie serieus.svg

4. Elke sollicitatie serieus

Een sollicitatie nemen we serieus. We gaan altijd met jouw sollicitatie aan de slag. Mocht er een keer geen match met een bedrijf zijn dan houden we je daarvan op de hoogte. We gaan dan graag op zoek naar een betere optie.

tref-Elke week salaris.svg

5. Elke week salaris

Iedere week betalen we stipt het salaris uit. Je krijgt ook wekelijks een loonstrook en voor vragen kan je ons altijd bellen. Liever eens per maand uit laten betalen? Geen probleem, ook dat is mogelijk!

tref-Altijd volledige inzet.svg

6. Altijd volledige inzet

We zullen ons altijd voor je inzetten. Als je vragen heb over samenwerking, zaken op de werkvloer enz. kan je altijd contact met ons opnemen. Dus ook als je al aan het werk bent via ons blijven we ons 100 procent inzetten voor onze mensen.